Avatarul lui Vergil Chițac le răspunde constănțenilor: Sunt probleme în tot orașul, nu avem destui polițiști locali

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a devenit activ, de la o vreme, pe pagina de Facebook. Le răspunde constănțenilor la întrebări, îi ceartă, dă vina pe Mazăre și Făgădău pentru problemele din oraș.
Constănțenii îi atrag atenția primarului Chițac de faptul că trotuarele sunt blocate de mașini. Primarul le spune că așa e în tot orașul!

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a devenit activ, de la o vreme, pe pagina de Facebook. Le răspunde constănțenilor la întrebări, îi ceartă, dă vina pe Mazăre și Făgădău pentru problemele din oraș.

De fapt, ne scuzați. Cineva face aceste afirmații în locul primarului. Vergil Chițac a anunțat public faptul că nu el răspunde la comentarii. Nu a vrut să spună exact cine se ocupă.

Avatarul lui Vergil Chițac i-a certat pe constănțenii care i-au atras atenție că trotuarele sunt pline de mașini. „Nu cumva la fel este în tot municipiul?”, a spus edilul, de parcă nu el este cel plătit foarte bine din bani publici să rezolve aceste probleme.

Acesta le-a spus oamenilor că 30 de polițiști locali trebuie să rezolve aceste probleme. „Mai greu.”, a comentat primarul.

Desigur, există soluții pentru ca mașinile să nu mai parcheze pe trotuar și nu implică neapărat prezența poliției locale. Orice primar ar trebui să le cunoască.

Constănțenii au nevoie de soluții și acțiune, nu de constatarea unor lucruri care nu funcționează. Asta vedem cu toții.

Din păcate, primarul Chițac nu se lovește de aceste lucruri, pentru că el locuiește de fapt în Eforie.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Gheorghe Donțu, pucistul din PSD Constanța

Wed Jul 6 , 2022
Când s-a înființat Frontul Salvării Naționale, Gheorghe Donțu era acolo. Când FSN a devenit PSD, Gheorghe Donțu era tot acolo. În 2000, anul în care Radu Mazăre devenea primar, el ocupa funcția de consilier municipal. Pe 18 aprilie 2003, în Cazinoul din Constanța avea loc o ședință a Consiliului Municipal […]