Averea secretă a lui Radu Mazăre

 

Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unor diferenţe nejustificate, în cuantum de137.570 Euro și 143.818 Lei, între averea dobândită şi veniturile realizate în perioada exercitării mandatelor de primar (iunie 2008 – mai 2015) de către RADU ȘTEFAN MAZĂRE, fost primar al Municipiului Constanța, Județul Constanța.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Constanța în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către RADU ȘTEFAN MAZĂRE în perioadaiunie 2008 – mai 2015.

RADU ȘTEFAN MAZĂRE a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. După informarea acestuia cu privire la existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate, RADU ȘTEFAN MAZĂRE nu a depus punct de vedere în acest sens.Precizăm faptul că Agenția a transmis în atenția persoanei evaluate nu mai puțin de șase solicitări de a prezenta date sau informații relevante.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mihai Petre, M10: Șase luni de “România lucrului bine tăcut”

Tue Jun 23 , 2015
Au trecut șase luni de la învestirea domnului Klaus Iohannis în funcția de președinte al României, perioadă în care “România lucrului bine făcut” a devenit, mai degrabă, “România lucrului bine tăcut”. Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.