Avertizare meteo în județul Constanța. Ce măsuri a luat RAJA

ploaie

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul judetului Constanta, au fost pregatite sa intervina 35 de echipe de intervenţie (19 pe municipiul Constanta si 16 in restul judetului) dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.

”Pana la ora actuala, la dispeceratul societatii s-au primit 9 reclamatii venite din municipiul Constanta – cartierele Palas si Faleza Nord – de pe strazile IC Bratianu, Unirii, Casin, Ion Ratiu, Nicolae Iorga si b-dul Mamaia. Echipele de interventie RAJA au raspuns la toate solicitarile primite. Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

UPDATE 14.35 La dispeceratul RAJA s-au mai primit 8 reclamatii, 3 din Medgidia si Eforie Nord si 5 din municipiul Constanta, de pe Soseaua Mangaliei, din zonele Gara, Abator si Far. La ora actuala, echipele de interventie au raspuns la toate solicitarile primite.

 

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

A murit un biciclist

Tue Jun 14 , 2016
t, Un accident mortal a avut loc în urmă cu câteva minute, în Tuzla, la ieșirea spre Costinești. Din primele informații este vorba despre o persoană de 70 de ani. La fața locului a ajuns o echipă a Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța, care a efectuat manevrele de resuscitare. […]