Avicola, baza militară americană și Aeroportul Mihail Kogălniceanu, fără apă

raja

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 315 mm, de pe Drumul Național 2A, din localitatea Mihail Kogălniceanu, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 07 februarie 2020, în intervalul orar 09.45 – 14.00.

În acest timp sunt afectați de lipsa apei următorii consumatori: Societatea Avicola, Baza militară și Aeroportul Mihail Kogălniceanu. 

„Ne cerem scuze față de abonații afectați de această lucrare, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au spus reprezentanții RAJA.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Toate drumurile din Dobrogea sunt deschise

vin feb. 7 , 2020
La această oră nu mai există sectoare de drum închise sau cu restricții de tonaj din cauza fenomenelor meteorologice în Dobrogea. DRDP Constanța a anunțat că ultimele 4 sectoare de drum național pe care erau instituite restricții de tonaj de 7,5 t au fost deschise circulației pentru toate categoriile de […]

V-ar putea interesa și: