Polițistul pedofil consideră că faptele sale „nu întrunesc elementele unei infracțiuni”

politistul pedofil

Polițistul care a agresat doi copii în lift își recunoaște fapta, dar consideră că nu este o infracțiune.

În direct la România TV, avocatul polițistului acuzat de pedofilie a dezvăluit ce le-a spus acesta procurorilor.

„Şi-a recunoscut trei fapte. Este cercetat pentru faptele 2009, 2012 şi 2018. Faptele din 2009 şi 2012 sunt de agresiune sexuală asupra unui minor. Consideră că ceea ce a făcut în 2018 nu întruneşte elementele unei infracţiuni. Clientului meu nu i s-a adus nicio învinuire în dosarul din 2016. Regretă ceea ce s-a întâmplat”, a spus avocatul Adi Dumitra.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii de la rutieră au dat amenzi de peste 58.000 de lei într-o singură zi

sâm ian. 13 , 2018
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, sprijiniți de colegii din cadrul birourilor rutiere din Constanța, Mangalia, Medgidia și Cernavodă, au aplicat 223 de sancțiuni contravenționale, in cadrul unei acțiuni desfășurată pe tot parcursul zilei de 12 ianuarie. Acțiunea a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere cauzate în principal de neacordarea de […]
politist amenda circulatie

V-ar putea interesa și: