AXXIS Nova Resort, cea mai nouă investiție a omului de afaceri Florin Cârstocea

COMPLETARE 14 aprilie 2022. Prea scump? Florin Cârstocea oferă vouchere de 5.000 de euro la Axxis Nova Resort, complexul imobiliar care e de-abia la început

Omul de afaceri Florin Cârstocea a început o nouă investiție în imobiliare. Este vorba despre AXXIS Nova Resort & SPA, în Mamaia Nord, în locul campingului pe care îl deținea, GPM.

Axxis va participa în calitate de expozant în perioada 19-21 noiembrie la unul dintre cele mai de anvergură evenimente din Real Estate-ul românesc: Salonul Imobiliar București, care se va organiza în incinta Palatului Parlamentului.

Axxis Nova Resort & Spa este un proiect rezidențial de anvergură care va cuprinde un hotel de 5 stele și 6 blocuri cu apartamente de lux la malul Mării Negre.

Construcția a fost demarată deja, cu primul bloc de apartamente: Madrid.

Madrid este poziționat în prima linie, lângă promenadă, și va avea acces la o plajă privată cu o suprafață totală de 20.000 mp. Madrid va cuprinde 3 scări, 272 unităţi – garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere.

Cel mai mic preț – pentru o garsonieră – este de 72.000 de euro, adică peste 270 de salarii minime pe economie.

„Este adevărat că în ultimii ani a existat un boom al dezvoltărilor rezidențiale pe litoralul românesc, mai ales în zonele Mamaia Nord și Năvodari, în care nu s-a plecat focusat. Majoritatea lucrărilor au demarat cu un bloc și s-au extins ulterior, în lipsa unui concept unitar. În mod evident, aceste lucruri au dus la diminuarea unora dintre cele mai importante detalii: spațiile verzi și facilitățile! Noi construim locația pe care tu ai visat-o!”, afirmă Florin Cârstocea, care mai are investiții în domeniul petrolier, energetic, în agricultură și turism, și despre care fostul primar al Constanței, Decebal Făgădău, spunea că vrea să îl cloneze.

Florin Cârstocea este asociat și/sau acționar în 24 de firme și administrator al 14 dintre ele, potrivit Confidas.ro.

Cele mai cunoscute sunt Rig Service (1.422.198 lei cifră de afaceri în 2020, pierderi de 1.894.752 lei), Grup Petrol Marin S.A. (2.776.458 lei cifră de afaceri, 240.994 lei pierderi), Petroserv SA (248.974 lei cifră de afaceri, 322.087 lei pierderi), Hotel Central SA (2.985.351 lei cifră de afaceri, 731.445 lei profit), Romagro Prod S.R.L. (2.628.977 lei cifră de afaceri, 807.084 lei pierderi).

Vă recomandăm și:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “AXXIS Nova Resort, cea mai nouă investiție a omului de afaceri Florin Cârstocea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nouă constănțeni au mai murit din cauza coronavirusului. Niciunul nu era vaccinat

mie nov. 17 , 2021
În ultimele 24 de ore, DSP Constanța a raportat nouă decese din cauza coronavirusului. Niciuna dintre persoanele care a murit nu era vaccinată. Deces 2085: Bărbat, 64 de ani, Constanța, comorbidități (HTA, AVC sechelar), decedat 16.11.2021, la Spitalul Municipal Medgidia Deces 2086: Bărbat, 72 de ani, Constanța, comorbidități (HTA, diabet […]
coronavirus constanța

V-ar putea interesa și: