„Azi, candela doamnei profesor s-a stins.” Avea numai 40 de ani. Era soția primarului din orașul Fetești

lumanare

Mihaela, soția primarului orașului Fetești, Laurențiu Șonchereche, a murit la doar 40 de ani, după ce s-a lupatat cu cancerul. Mihaela era profesoară de matematică la Liceul Teoretic din Fetești.

Dedicată carierei de dascăl, doamna profesor Mihaela Șonchereche va rămâne în amintirea colegilor și a elevilor ca o prezență elegantă, sobră, autoritară prin cultură, prin măiestria didactică.

Un profesor este precum o candelă, ce se consumă, dăruind lumină elevilor, generație, după generație.

Azi, candela doamnei profesor s-a stins, aici, în ceea ce privește dăruirea de lumină pe pământ, dar cei care au primit lumină de la dumneaei o sa-i aprindă mereu o candelă, rugându-se pentru sufletul ce s-a înălțat, dincolo de stele, în Împărăția Cerurilor!

Drum lin, colegă, prietenă, mentor, spre Împărăția Cerurilor!“ , a transmis colectivul Liceului Teoretic din Fetești.

„Cu nemărginită tristețe, ne alăturăm domnului primar Laurențiu Șonchereche în greaua suferință pricinuită de stingerea din viață a soției, prof. Mihaela Șonchereche. Dumnezeu să o ierte și să îi călăuzească sufletul spre Lumină!

Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica “Sfântul Ilie” din Fetești, unde sunt așteptați toți cei care doresc să își ia un ultim bun rămas!

Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 22 iunie, la ora 11.00.

Condoleanțe familiei îndurerate și multă putere de a trece peste această grea încercare!“, este mesajul transmis de salariații Primăriei Municipiului Fetești și Consiliul Local Municipal Fetești.

„Sincere condoleanțe din partea conducerii școlii, a Consiliului de administrație și al Consiliului profesoral, a întregului personal didactic auxiliar si nedidactic pentru trecerea în neființă a colegei noastre, doamna profesoară Șonchereche Mihaela.

Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă și către familia grea încercată, în aceste momente dificile. Fie ca bunul Dumnezeu să vă aline durerea și să îi odihnească sufletul!”, au transmis colegii Mihaelei Șonchereche, de la Școala Gimnaziala Aurel Vlaicu, din Fetești.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

ANPC a amendat comercianți dintr-un mall din București. 11 comercianți s-au ales cu activitatea oprită temporar

Tue Jun 21 , 2022
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a întreprins, pe 20 iunie 2022, o amplă acțiune de verificare a modului în care sunt respectate drepturile consumatorilor și, implicit drepturile acestora, de către operatorii economici din centrul commercial Promenada, situat în sectorul 1 al Capitalei. Sub coordonarea vicepreședintelui ANPC, Mihai Culeafă, echipele […]