Baby Zoo. Grădina zoologică pentru copii va fi inaugurată peste câteva zile

cmsn

Ideea lui Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, de a crea o grădină zoologică pentru cei mici, un baby Zoo, prinde contur pe zi ce trece. Inaugurarea va avea loc peste numai câteva zile.

”Baby Zoo este în construcție, la vechiul pavilion de echitație. S-au pus deja lambriul, arată foarte bine. Va fi gata, cel mai probabil, între 10 și 15 decembrie”, a declarat acesta.

Baby Zoo va avea în special animale domestice. Aici veți găsi, printre altele, găini, rațe, gâște, oi, capre, un măgăruș, un ponei, animale care atrag copiii și de la care aceștia să aibă ce învăța.

”Copiii ajung să nu mai aibă relații cu zona rurală. Și igiena este foarte importantă: să înveți să te speli pe mâini și înainte să lucrezi cu animale nu numai după”, spunea Adrian Bîlbă în vara acestui an, când a anunțat proiectul.

Cei mici vor avea și spații unde vor putea să deseneze, de exemplu.

Baby Zoo constă de fapt în realizarea unui pavilion de lemn, amplasat pe o platformă de beton. Va cuprinde un spațiu de studiu și va avea acces direct la boxele cu animale, care vor fi amenajate în exterior.

 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sunteți din Valu lui Traian și aveți nevoie de un loc de muncă? Sunt posturi libere

lun dec. 5 , 2016
Societate comercială cu profil de construcții ușoare și amenajări peisagistice cu sediul în Valu lui Traian angajează muncitori calificați – peisagiști, lăcătuși mecanici, sudori, zugravi. Contract de muncă de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, salariu 850 lei în mână, nenegociabil. Obligatoriu diplomă de specializare. Nu se decontează transport. Relații suplimentare puteți obține […]
angajar

V-ar putea interesa și: