Badea Aura Cerasela, prima pe lista consilierilor USR care cere o ședință extraordinară pentru Zona Peninsulară

cerasela badea

Badea Aura Ceraslea este probabil cel mai șters consilier municipal din această legislatură. Nu s-a făcut remarcată cu nimic, poate exceptând CV-ul, în care a notat, la competențe, că știe să trimită bine email-uri.

Badea Aura Cerasela este primul nume de pe lista USR care cere inițierea unei ședințe extraordinare de Consiliu Municipal pentru Zona Peninsulară.

„Ne ținem de promisiunea făcută   locuitorilor din Peninsulă! Oricâte piedici ne vor fi puse din partea administrației, vom face tot ce ne stă în putință pentru ca viața în zona veche a Constanței să nu fie zdruncinată de un Regulament absurd și care nu ține cont de oameni! Astăzi am convocat o nouă ședință extraordinară a Consiliului Local, de data aceasta cu convocare de îndată, pentru data de 25.11.2021, ora 11:00.”, spun reprezentanții USR.

Soțul consilierei, angajat la o firmă a CFR, s-a făcut remarcare în mediul online prin injuriile grosolane și jignirile aduce celor care îndrăznesc că critice USR.

Vă oferim numai o mostră:

„Lingăul ăsta a mai primit niște mărunțiș de la stăpân și trebuie să presteze ceva, așa a trăit o viață întreagă, dacă ar trebui să facă jurnalism ar muri de foame, o cârpă de om.”

Conducerea USR Constanța spune că acesta nu e membru de partid și că nu va lua nicio măsură împotriva soției pentru opiniile soțului, deși, în aparență, nu este de acord cu acestea.

„Sincer, regretăm că uneori apar astfel de mesaje. După cum am mai spus și cu alte ocazii, nu stă în puterea noastră să gestionăm astfel de ieșiri/derapaje, pentru că pur și simplu nu avem această posibilitate. Nicu Badea nu este membru USR.”, a declarat Florin Cocargeanu, viceprimar al Constanței.

Doamna Badea este asistent medical la un cabinet de medicină generală. A absolvit Școala Postliceală Sanitară Spiru Haret de două ori. Prima dată, pentru calificarea de tehnician dentar, apoi pentru cea de asistent.

Vă recomandăm și:

O membră a Consiliului Municipal Constanța și-a trecut în CV că știe să navigheze pe internet și să trimită bine emailuri

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O femeie a fost găsită moartă într-un bazin de colectare a apei

Wed Nov 24 , 2021
La data de 18 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona unei cișmele, în comuna Ion Corvin, ar fi o persoană decedată. Conform primelor cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în bazinul de colectare a apei […]
politia-criminalistica