Baletul Cenușăreasa, pe scena Teatrului Oleg Danovski

cenusareasaAstăzi, 9 aprilie, de la ora 19.00, balerinii Teatrului Oleg Danovski va invita sa vedeti ”Cenusareasa”, in regia si coregrafia lui Horatiu Chereches.
Asistent coregrafie: Monica Chereches, scenografia: Catalin I.Arbore, dupa muzica lui Serghei Prokofiev si J. Massenet. Solisti: Irina Ganea Mihaiu, Adrian Mihaiu, Laima Costa, Ayaka Kishi-Japonia, Mihai Paslaru, Jin Mizutani-Japonia, Francesco De Benedictis-Italia, impreuna cu ansamblul de balet al companiei.
Pretul unui bilet este de 8 lei pentru copii și elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi, 15 lei pentru pensionari si studenti, pe baza talonului de pensie si a carnetului de student vizat la zi, respectiv 20 lei, 25 lei, 30 lei sau 40 lei, in functie de locul ocupat in sala.
Rezervari se pot face la Agentia de bilete a Teatrului Oleg Danovski, la numarul de telefon-0241.481.460.
Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Programul Sărbătorilor de Paște la CMSN Constanța

Sun Apr 9 , 2017
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii își modifică programul. Astfel, în data de 16 aprilie, prima zi de Paști, CMSN este închis. Programul cu publicul se va relua pe 17 aprilie, după următorul orar: între orele 10:30-17:30, la Acvariu, și într orele 09:00-17:00 la Microrezervație. Puteți […]
iepure cmsn