Banii, subiect tabu pentru români. Ce înseamnă educația financiară. Explicații de la Anamaria Mișa, coordonator comunicare BCR

România are o zi națională a educației financiare. Subiectul este aproape tabu pentru români, dar nevoia de a învăța cum să ne comportăm cu banii este extrem de importantă și mereu actuală.

Banca Comercială Română face, de peste șase ani, ateliere în care oamenii, de la copii de grădiniță la adulți, află lucruri noi.

A întocmit și un decalog al inteligenței financiare, cu sfaturi care ne sunt utile tuturor. Știați, de pildă, regula „50 – 30 – 20”?

Puteți afla care sunt acestea de la Anamaria Mișa, coordonator comunicare BCR, invitata jurnalistului Cristian Hagi în emisiunea „Punctul pe i”, la Tomis TV.

Tot aici veți afla care este noul concept de banking implementat de bancă în Constanța, cum s-a implicat BCR în proiecte sociale din Constanța, dar și care sunt planurile pentru 2022.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.

Zen Residence
energia residenceOne thought on “Banii, subiect tabu pentru români. Ce înseamnă educația financiară. Explicații de la Anamaria Mișa, coordonator comunicare BCR

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Medici de familie după gratii pentru vaccinare la chiuvetă. Cer să fie eliberați 

Thu Apr 14 , 2022
Bogdan Cristian Munteanu, medic de familie cu cabinete în localitatea Ciocârlia și Valu lui Traian, și Ioan Daniel Radu, medic de familie cu cabinet în localitatea Corbu, au fost arestați preventiv, dar au cerut să fie eliberați. Medicii sunt cercetați de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru luare de […]