Bărbat, 59 de ani, nevaccinat, fără alte boli, decedat, singura victimă a covidului

covid-19

În ultimele 24 de ore, în județul Constanța s-a înregistrat o singură victimă a coronavirusului. Este vorba despre un bărbat, de 59 de ani, din Constanța, fără antecedente patologice cunoscute. A murit azi, 06.01.2022, la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța. Nu era vaccinat.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 70.416 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 2.255 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate.       

În acest moment, sunt 72 de persoane internate, la nivelul județului Constanța. Paturile pentru tratarea bolnavilor COVID-19 sunt distribuite astfel: Spitalul Municipal Medgidia (160 – 18 ocupate), Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța (65 – 6 ocupate), Spitalul Municipal Mangalia (121 – 22 ocupate), Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța (92 – 17 ocupate), Secția Exterioară Agigea (55 – 9 ocupate), Secția Exterioară Psihiatrie Palazu Mare (4 – 0 ocupate), Sistemul Medical Modular de Izolare și Tratament (SMMIT) Constanța (56 – 0 ocupate).

De asemenea, la nivelul județului sunt 3.382 de persoane aflate în carantină la domiciliu și 928 de persoane sunt izolate la domiciliu.

Conform datelor furnizate de DSP Constanța, la nivelul județului au fost confirmate, de la începutul pandemiei, până în prezent, 909 cadre didactice, 3.447 de elevi, 462 de studenți și 239 de angajați din unitățile de învățământ (personal auxiliar).

În urma centralizării datelor din toate spitalele și clinicile din județul Constanța, de la începutul pandemiei și până în acest moment au fost confirmate 2.437 de cazuri de infectare în rândul personalului: medici (505), asistenți medicali (1.124) și personal auxiliar (808).

În urma coroborării datelor din DSP Constanța, unitățile medicale publice și cele private, în ultimele 24 de ore, în județul Constanța au fost realizate 1.311 teste antigen rapide și 671 de teste RT-PCR.

La ultima raportare, realizată la interval de 24 de ore, în județul Constanța, au fost efectuate 1.408 noi vaccinări împotriva COVID-19 (doza 1 – 373, doza 2 – 242, doza 3 – 793).

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. „Tomis” Constanța, 22 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020, în valoare de 14.000 de lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 67 de societăți comerciale și PFA.

În cursul zilei de ieri, 05 ianuarie a.c., 200 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 3.149 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor recomandate.NOTĂ: Facem precizarea că datele sunt actualizate în mod constant, iar informațiile


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Topul scuzelor folosite de șoferii care încalcă regulile de circulație

joi ian. 6 , 2022
Ministerul Afacerilor Interne a „salutat cu entuziasm” dispariția expresiei „TU ȘTII, MĂ, CINE E TATA?“. Printr-o postare pe pagina de Facebook, reprezentanții MAI spun că aceasta nu a mai fost auzită în 2020 de polițiștii de la circulație. Tot ei afirmă că au rămas active, din păcate, încercările de intimidare […]

V-ar putea interesa și: