Bărbat accident grav de o mașină lângă cimitir VIDEO

Un accident rutier grav s-a produs, luni, în jurul prânzului, pe strada I.L. Caragiale, lângă Cimitirul Central din Constanța.

Șoferul unui Audi a lovit un bărbat care, din primele informații, traversa strada. În zonă este așa-numitul bazar de la ruși, cum îl cunosc localnicii. Nu există nicio trecere de pietoni.

„Pacientul are traumatism cranio cerebral și se află în stare gravă. A fost transportat la Spitalul Județean Constanța.”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța.

accident rutier constanta

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primul transplant cardiac din 2022, la Clinica de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului Clinic de Urgență București – Floreasca

Mon Jan 17 , 2022
Primul transplant cardiac din acest an a fost făcut vineri, 14 ianuarie, de echipa coordonată de Prof. Dr. Horațiu Moldovan – Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, Clinica de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului Clinic de Urgență București – Floreasca, împreună cu Prof. Dr. Horațiu Suciu de la Universitatea […]