Bărbat dat în urmărire internațională pentru viol și tâlhărie, reținut în Cernavodă

Completare ora 11.26. Curtea de Apel a emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 15 zile. Va fi readus in arestul IPJ Constanta si va fi apoi extradat in Grecia conform procedurilor legale in astfel de situatii.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Cernavodă au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracțiuni contra libertății și integrității sexuale a adulților. Faptele au fost comise în Grecia.

La data de 19 septembrie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, de 28 de ani, din orașul Cernavodă, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Grecia.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracțiuni contra libertății și integrității sexuale a adulților pe teritoriul Greciei. Are la activ două fapte de viol și trei de tâlhărie.

Bărbatul a fost găsit acasă, în Cernavodă, orașul său de domiciliu.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Astăzi va fi prezentat Curții de Apel Constanța pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autorităţile grecești.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se sfințește o biserică nouă în Năvodari, care se construiește din 2006

Thu Sep 20 , 2018
Duminică, 23 septembrie 2018, de la ora 8.00, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia slujba de sfințire mare a bisericii „Sf. Ioan Botezătorul”, situată în cartierul „Peninsula” din Năvodari. Apoi, va oficia Sfânta Liturghie arhierească. Biserica parohiei are o suprafață de 150 mp și va deservi aproximativ 100 de familii, […]
Biserica Peninsula Năvodari