Bărbat de 55 de ani, omorât în bătaie pe bd Aurel Vlaicu din Constanța

politie

Ieri, ora 14.00, polițiștii S4 din Constanța au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în incinta  unei S.C. situate  pe b-dul Aurel Vlaicu, a fost găsit un bărbat agresat.

Echipa operativă deplasată la fața locului a identificat victima stabilind că este C. ROMEO de 55 de ani, domiciliat în municipiul Constanța.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, care a găsit persoana în stare de inconștiență și care prezenta  un traumatism cranio-cerebral acut închis cu hemoragie subdurală, fapt pentru care a fost preluată și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru evaluare și investigații medicale de specialitate, victima fiind supusă unei intervenții chirurgicale de urgență, aceasta decedând ulterior.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 4 pentru stabilirea cu exactitate a  cauzelor și împrejurărilor în care s-a comis evenimentul, stabilirea situației de fapt și identificarea autorilor.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.