Bărbat împușcat cu un pistol cu bile în Constanța

Polițiștii Secției 4 din municipiul Constanța au fost sesizați ieri, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împușcat cu un pistol cu bile.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că incidentul a avut loc la intersecția străzilor Bravilor cu Luptători din municipiu, în urma unui conflict spontan între trei tineri.

„La un moment dat, când tatăl unuia dintre aceștia ar fi intervenit, un tânăr ar fi tras asupra bărbatului, de 45 de ani, cu un pistol airsoft cu bile. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Constanța.

Victima își rezervă dreptul de a depune plângere în termenul legal de 90 de zile.

Ancheta este în plină desfășurare, polițiștii Secției 4 continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul și a identificării persoanelor implicate, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Pistoalele cu bile nu sunt supuse autorizării sau notificării. Pot fi deținute de orice persoană majoră.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Începe „Sea Shield 21” - peste 2.400 de militari din 8 țări NATO se antrenează în Marea Neagră

Wed Mar 17 , 2021
Peste 2.400 de militari din opt state, 18 nave de luptă și 10 aparate de zbor, participă, în perioada 19-29 martie, la ,,Sea Shield 21”, cel mai mare și mai complex exercițiu multinațional NATO organizat de Forțele Navale Române, în anul 2021, în zona Mării Negre. Activitățile de instrucție sunt […]
sea shield 2018