Bărbat înecat în Mamaia, intervine elicopterul SMURD

Un bărbat s-a înecat în stațiunea Mamaia, duminică după-amiază, în zona Hanul Piraților.

Acesta a reușit să fie scos la mal, dar este inconștient.

inecat mamaia

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD din punctul temporar Mamaia al ISU Dobrogea, dar și un elicopter SMURD. Acesta a aterizat chiar pe malul apei.

inecat mamaia
Elicopterul SMURD a aterizat la locul evenimentului

Bărbatul a fost transportul de elicopterul SMURD la spital. Oamenii de pe plajă au aplaudat intervenția celor de la ISU Dobrogea.

Bărbatul este din București și este născut în 1957. Pe plajă sunt salvamari. Pe plajă era arborat steagul galben.

Un steag în roşu şi galben înseamnă că zonele de îmbăiere sunt supravegheate de salvamari. Un steag roşu-galben împreună cu un steag galben se arborează în zonele de îmbăiere care sunt supravegheate de salvamari, dar înotul nu este recomandat.

Steagul roşu-galben împreună cu un steag roşu semnifică faptul că în zonele de îmbăiere în care acestea sunt arborate nu este permis accesul persoanelor în apă.

Urmăriţi dacă pe lângă steagul galben-roşu mai este prezent şi unul galben (ceea ce înseamnă „mare agitată“) sau unul roşu (ceea ce înseamnă că este interzis accesul în apă, din cauza curenţilor puternici).

COMPLETARE ora 15.26

Pacientul înecat a fost găsit în stop, spune medicii de la Ambulanță. „S-a efectuat protocol de resuscitare 15 minute și a fost transportat spital. La spital pacientul a reintrat în stop, în acest moment se efectuează protocol de resuscitare”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Patru accidente rutiere în județul Constanța, în ultimele ore

Sun Jun 9 , 2019
Patru accidente rutiere au avut loc în județul Constanța în ultimele ore. În jurul orei 12:25, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, a condus un autoturism pe strada Cişmelei din Constanţa, dinspre Cpt. Dobrilă Eugeniu către strada Dispensarului, iar după marcajul pietonal din dreptul pieţei Tic Tac, ar […]