Bărbat înjunghiat după un conflict spontan

Fotografie cu caracter demonstrativ

Astăzi, în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Seimeni se afla un bărbat care ar fi fost înjunghiat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 35 de ani, din orașul Cernavodă, care prezenta o plagă înjunghiată în zona claviculei. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul bănuit că ar fi comis fapta, în vârstă de 29 de ani, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale, prezentând o fractură de umăr.

Niciunul dintre bărbați nu a rămas internat.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în cursul nopții, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul de 29 de ani l-a înjunghiat cu un cuțit pe cel de 35 de ani, acesta din urmă lovindu-l pe primul cu un obiect contondent.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Autorizația de construire pentru biserica din parcul Casei de Cultură Constanța, SUSPENDATĂ

vin oct. 4 , 2019
Autorizația de construire emise pentru continuarea lucrărilor de construire a bisericii din Parcul Casei de Cultură a fost suspendată de Curtea de Apel Constanța, a anunțat Asociația Constanța Altfel. „În fața primei instanțe am reușit să convingem că există aparența de nelegalitate a autorizației din multiple motive: lipsă titlu valabil […]

V-ar putea interesa și: