Bărbat înjunghiat pe faleza din Costinești

În această dimineață, în jurul orei 01.30, polițiștii stațiunii Costinești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, în urma unei altercații, pe faleza Soarelui din stațiune.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în altercație ar fi fost implicate mai multe persoane, iar victima ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător.

Totodată, polițiștii au identificat un alt bărbat, care prezenta răni în zona abdominală, ambele victime fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii de investigații criminale efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest eveniment.

Persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost duse la sediul poliției pentru audieri, urmând a se dispune măsurile legale prin unitatea de parchet competentă.

Mai jos aveți imagini cu una din ele, în momentul când a ieșit din secția de poliție.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Numai spitalul din Medgidia mai are internați bolnavi de covid

Mon Jun 28 , 2021
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 42.955 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 1.256 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate. În acest moment, sunt 6 persoane internate internate, toate în spitalul din Medgidia. La nivelul județului Constanța, paturile […]