Bărbat mort descoperit pe marginea drumului

Ieri, în jurul orei 18.00, un cetățean a sesizat faptul că, într-un șanț de la marginea drumului ce face legătura între Constanţa și Tulcea se află o persoana decedata.
Echipa operativă a Inspectoratului de Poliție Județean Constanța deplasată la fata locului a constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma activităților desfășurate de polițiștii constănțeni, s a stabilit identitatea decedatului ca fiind un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din sat Cheia, județul Constanța.

Bărbatul era din Galați, avea mutație la în județul Constanța și lucra ca cioban.

Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicina legala în vederea efectuării necropsiei și stabilirea împrejurărilor în care s a produs evenimentul.

Cercetările continua de către polițiștii constănțeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi luate masurile legale prin unitatea de parchet competentă.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

De ce aruncă unii constănțeni gunoiul în stradă? Povestea sacoșei roșii

Sat Feb 25 , 2017
O sacoșă roșie, de plastic, plină cu gunoi, zăcea, zilele trecute, lângă un copac. În centrul Constanței, pe bulevardul Tomis, vizavi de primărie. Imaginea este, din păcate, multe prea obișnuită. Vedem pretutindeni gunoi aruncat la întâmplare, pe străzi, pe spațiile verzi, pe terenurile virane. Uneori explicația este: ”plătim taxă pentru […]