Bărbat reținut de polițiști, după ce și-a amenințat fosta concubină cu imagini compromițătoare

A fost reținut de polițiști

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de șantaj și violare a vieții private, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța l-au identificat pe A.F.-A., în vârstă de 33 de ani, din orașul Techirghiol, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 26.09.2017, o femeie în vârstă de 29 de ani, din orașul Techirghiol, a sesizat faptul că, fostul concubin a amenințat-o cu publicarea pe internet a unei înregistrări video compromițătoare.

Bărbatul ar fi cerut suma de 8.000 de euro.

Polițiștii constănțeni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au realizat un flagrant, în zona Gării C.F.R. din municipiul Constanța, reținându-l pe bărbatul în cauză, care a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Stradă nouă pentru Maurer Residence Constanța

Fri Sep 29 , 2017
O nouă șosea se va construi în municipiul Constanța, pentru a facilita accesul în zona blocurilor construite de omul de afaceri Simon Maurer. Este vorba despre un drum care va pleca din zona acestui mini-cartier, situat la ieșirea din Constanța spre Ovidiu, lângă Carrefour, și va ieși în bulevardul Aurel […]
maurer