Bărbat reținut pentru trafic de droguri de mare risc

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, precum și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Un bărbat a fost reținut.

În cursul zilei de ieri, 29 martie, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, în municipiul Constanța.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate aproximativ 260 de grame de cannabis, 2 cântare de precizie și un telefon mobil.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a persoanei în cauză, fiind cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, precum și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Astăzi, 30 martie, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive a bărbatului, pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Vremea se va răci în Constanța. Revin și ploile

Wed Mar 30 , 2022
La finalul acestei săptămâni, vremea se va răci în Constanța și Tulcea. Revin și ploile. Pe 31 martie, vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va avea înnorări temporare, iar în a doua parte a intervalului, izolat, va ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale și temporare […]