Bărbatul care a tras cu un pistol cu bile pe strada Ștefan cel Mare din Constanța, reținut cu ajutorul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Fotografie cu rol ilustrativ

Polițiștii din Constanța l-au reținut pe bărbatul care a tras cu un pistol cu bile pe strada Ștefan cel Mare din Constanța. Capetele de acuzare sunt: lovire sau alte violențe, amenințare, tâlhărie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea faptelor. Astfel, la data 5 septembrie a.c., acesta a amenințat cu acte de violență două persoane în timp ce se aflau pe strada Ștefan cel Mare, trăgând asupra uneia dintre acestea cu un pistol cu bile și provocându-i leziuni traumatice și tulburând ordinea și liniștea publică.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În cursul zilei de astăzi, agresorul a fost depistat pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanța.

Dat fiind faptul că acesta avea asupra sa un obiect tăietor și s-a opus reținerii, a fost necesară intervenția polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Totodată, în sarcina persoanei în cauză, polițiștii au reținut săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă la data de 11 septembrie 2020, în incinta unui imobil din municipiul Constanța, unde acesta ar fi smuls, prin violență, cerceii unei femei, ca urmare a unui conflict spontan între mai multe persoane.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. , urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.