Bărbatul care a violat o tânără și i-a ucis tatăl, cu maceta, a fost reținut. Era vecin cu victimele

catuse

Bărbatul care a violat o tânără și i-a ucis tatăl, în comuna Corbu, și-a recunoscut faptele și a fost reținut.

El le-a spus anchetatorilor că a dorit iniţial să jefuiască familia respectivă, dar pentru că nu a găsit ce dorea a comis faptele respective.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, criminalul are 29 de ani şi este din localitatea Corbu, fiind vecin cu victimele sale.

El a mers vineri dimineaţă la locuinţa acestora, a intrat peste familia respectivă, încercând să o jefuiască. Supărat că nu ar fi găsit ceea ce dorea, el s-a enervat şi a ucis un bărbat de 41 de ani, cu maceta pe care o avea asupra sa, iar pe una dintre fetele acestuia a violat-o, după care a fugit.

El şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, iar în urma percheziţiei făcute la locuinţa bărbatului au fost găsite şi maceta, dar şi alte obiecte pe care le găsise în casa victimelor. 

Bărbatul fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în arestul IPJ Constanţa, iar sâmbătă va fi prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Situația actualizată a victimelor exploziei de la Petromidia și a calității aerului

Sat Jul 3 , 2021
În urma incidentului de ieri, de pe platforma industrială Petromidia, patru angajați (trei din cadrul companiei Rompetrol Rafinare, unul, angajat al Rominserv), au fost spitalizați, a anunțat echipa de comunicare ca grupului KMG International, proprietarul afacerii. Aceștia au fost internați la Spitalul Județean de Urgență Constanța, iar doi dintre ei […]