Bărbatul din Cluj care s-a aruncat în mare pentru a-și salva fiul de la înec a murit

Un bărbat din Turda, județul Cluj, care a sărit în mare pentru a-și salva copilul de la înec, pe o plajă din Neptun, a decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă. Incidentul a avut loc pe 20 august, iar de atunci, bărbatul a fost în comă, la spital.

Copilul intrase în apă lângă sectorul de plajă rezervat vilelor de protocol pentru şefii Parlamentului şi Guvernului. Nu ar fi avut ce să caute în mare în timp ce este arborat steagul roşu. Când a văzut că nu mai poate reveni la mal, tatăl său a sărit în valuri fără să mai stea pe gânduri.

Băiatul a fost salvat dar tatăl a ajuns în larg. Acolo s-au dus imediat şi salvamarii să-l caute dar marea agitată le-a jucat feste. Un sfert de oră a stat în apă. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor chiar pe plaja demnitarilor şi a reuşit să-l aducă la viaţă. Până să ajungă la spital însă, inima i-a stat de trei ori. A fost salvat de fiecare dată, scrie Observator News.

Medicii au fost rezervați încă de la început cu privire la șansele sale. În cele din urmă, tragedia s-a produs. Bărbatul a murit în nopatea de vineri spre sâmbătă, potrivit Turda News.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Taximetrist amendat după ce a aplicat zicala „clientul nostru, stăpânul nostru”

Mon Aug 30 , 2021
Unii dintre taximetriștii constănțeni funcționează după propriile reguli. Unul dintre ei, din Constanța, a fost dispus să încalce regulile de circulație pentru ei. A intrat cu mașina în zona de promenadă din stațiunea Mamaia, probabil pentru a-și aduce clienții cât mai aproape de magazinele din stațiune. Polițiștii locali l-au identificat […]