Băsescu, atac eșuat la Vergil Chițac

Vergil Chițac și Traian Băsescu

Vergil Chițac și Traian Băsescu

Traian Băsescu a încercat (și) astăzi un atac la Vergil Chițac.

Băsescu a spus că a modificat statutul Academiei Navale ”Mircea cel Bătrân” special pentru Vergil Chițac, fără să explice însă motivele pentru care a procedat așa. Ar fi fost extrem de interesant de aflat.

”Când l-am avansat amiral, special pentru el în CSAT am modificat statutul Academiei Navale, care avea funcție maximă căpitan de rangul I. Am modificat statutul Academiei Navale făcând funcția de comandant al Academiei pentru amiral cu două stele și aș fi vrut să o ia și pe o doua”, a spus fost președinte.

Vergil Chițac a aflat despre declarații imediat după ce a ieșit de la piesă de teatru. Acesta a precizat că statutul a fost schimbat pe vremea fostului rector.

”Comandatul dinaintea mea, Dan Vasile Hăulică, a plecat amiral. Într-adevăr, funcția, la un moment dat, a fost de comandant de rangul I, și în CSAT s-a făcut de amiral, ca dovadă că pe Dan Vasile Hăulică l-a avansat amiral și, când a plecat din comanda Academiei, era amiral. Când am venit eu, funcția era deja de amiral, și nu cu două stele, ci cu o stea. A rămas amiral cu o stea, acesta este motivul pentru care am rămas cu o stea”, a declarat Vergil Chițac.

Toate aceste lucruri, spune amiralul, pot fi verificate.

Unul dintre atacurile pe care MP le pregătește de ceva vreme moare, astfel, în fașă.

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.