Bătaie cu spumă colorată pe tobogane, fumigene și „bumper cars” la Eforie Aqua Park

Vara aceasta, toate drumurile duc la Eforie Aqua Park, locul în care se se simte bine întreaga familie. În parcul acvatic din Eforie Nord, zâmbetele largi sunt din partea casei, pentru că există nenumărate  posibilități de distracţie. În această săptămână, reprezentanții Eforie Aqua Park plusează cu atracții noi, care vor crește nivelul de adrenalină al vizitatorilor mici și mari.

Un mini-parc de distracții ”Bumper Cars” este amenajat până joi, în incinta parcului acvatic. Copiii se vor putea tampona cu mașinuțele și vor testa experiențe noi, la Eforie Aqua Park. Aceste momentele unice în viață pot fi imortalizate de un fotograf profesionist, care are studio foto chiar în parc.

De asemenea, cei mici se pot juca împreună cu animatorii parcului acvatic de la Eforie Nord. Magicienii, super eroii și personajele din desene animate și-au unit forțele pentru a le asigura copiilor o vacanță de poveste. Nici adulții nu au timp să se plictisească la Eforie Aqua Park. Ei se pot antrena la aqua zumba cu instructorul de fitness Starlin Belen, iar când obosesc pot merge în zona de relaxare, în care  îi așteaptă un expert în arta masajului.

Nu uitați, miercuri și duminică, spuma este ingredientul care face senzație la Eforie Aqua Park. Din această săptămână, în premieră, spuma va fi colorată pe toboganele pentru copii, astfel că le va fi asigurată petrecerea unei zile de neuitat în parcul acvatic. Distracția va fi completată cu fumigene colorate, care vor face deliciul celor mici și al părinților, deopotrivă.

Printre dotările Eforie Aqua Park se numără 11 tobogane, un jacuzzi cu capacitate de peste 25 de persoane, loc de joacă pentru copii, sute de șezlonguri şi baldachine.

Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat la parcul acvatic sunt așteptați în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.