Bătaie de joc a ENEL – mii de locuitori ai municipiului Constanța, fără curent de peste 12 ore

Constănțenii reclamă o bătaie de joc a ENEL. Curentul electric s-a oprit ieri seară, când vântul a început să bată mai puternic.

După zeci de minute de așteptare, abonații au reușit să sune la dispecerat. Li s-a spus că la ora 23.00 vor avea din nou energie.

Astăzi, la ora 08.00, problemele persistau.

Fără curent, centralele termice nu funcționează, iar oamenii îngheață de frig în case. Afară, temperaturile se apropie de zero grade. Nu își mai pot încărca nici telefoanele mobile, pentru a cere ajutor.

Aceeași situație este în zona Palazu Mare. De la Deranjamente s-a comunicat că problema se va remedia în jurul orei 10.00.

ENEL a emis în această dimineață un comunicat sec, în care nu spune mai nimic. Iată anunțul lor:

„Echipele Rețele Electrice Dobrogea și ale contractorilor continuă să intervină pentru restabilirea alimentării cu energie electrică a clienților din zonele afectate de condițiile meteo dificile – cod portocaliu și roșu de vânt, cu viteze de peste 100 km/h. Intervențiile sunt îngreunate de vremea severă, în special în județele Constanța și Tulcea. Colaborăm cu autoritățile centrale și locale pentru a remedia avariile cât mai curând posibil.”

Dacă în municipiul Constanța nu se pot rezolva problemele, oare cât va dura la marginea județului?

Tot din cauza Enel, zeci de mii constănțeni nu au apă. Detalii AICI.

Enel a fost cumpărat recent de grecii de a PPC.

COMPLETARE: Aproape 100.000 de dobrogeni au rămas fără curent electric


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

14 comentarii la “Bătaie de joc a ENEL – mii de locuitori ai municipiului Constanța, fără curent de peste 12 ore

 1. In Cumpana nu avem de aseara de la ora 19. Am sunat si au zis ca la 22 revine furnizarea energiei electrice. Dimineata la 6 am sunat iarasi, de data asta au spus ora 9. Ultima „actualizare” fiind pentru ora 14.
  Asteptam si le multumim celor de la Enel 🙂

  1. Eu stau in Navodari am curentul foarte slab adică nu funcționează frigiderul, centrala ,microunde am anuntat dar nu a venit nimeni !

 2. În Costinesti , str Delfinului nr 4 este întrerupt curentul din 18 11 2023 noaptea .
  Nu se poate apela Call Center, a fost imposibil azi 19 .11 2023 ; am încercat sa anunț deranjamentul dar nu răspunde nimeni

 3. Sfidare din partea Enel în navodari nu avem curent de sâmbătă și ei ne dau robotu suntem în 2023 și vreți digitalizare

 4. În centru orașului zona peninsulara nu este curent pe strada Traian nr 25 de sâmbătă de la ora 14. Azi se fac 48 de ore de când domnu de la enel de mint cu nerușinare ca se repune în funcțiune în doua ore maxim 4 . Au un tupeu formidabil și o nesimțire crunta. Asta nu este democrație. Sa fie o singura firma pentru deranjamente pe toata raza județului! Rușine sa va fie ENEL

 5. Deci nu se mai poate asa ceva, în Baraganu deci sunt firele rupte fix în mijlocul satului, copii nu se pot duce la școală din cauza firelor de mare tensiune rupte și aruncate pe jos, asa ceva nu se mai poate, incredibil.

 6. Sunt mai mult de 48 de ore de cand stau fàrà curent electric am sunat la deranjamente si nici un semn pinà acum Ín Medgidia exista oare echipa de interventii

 7. Bataie de joc.In Lazu nu este curent electric de sambata.Ne mint ca duminica la 18,ba ca Luni la ora 6 dimineata ba ca la 12.Este ceasul 18 si tot nu a venit curentul.

 8. ENEL încalcă mare parte din drepturile fundamentale ale consumatorului și trebuie sancționați ca atare după profitul lor imens de miliarde de euro!

 9. Faleza nord -str Tabla Butii , doua familii nu avem curent de sâmbătă! Inacceptabil așa ceva in anul 2023! Oare cât mai durează și cum or sa fie sancționați cei de la enel?

 10. Suntem din Plopeni județul Constanța, mare rușine din partea furnizorului de energie,pentru ca nu au angajați suficienți, la o ,,căzătură,, de doua zile cum sa întâmplat recent, ne-am adus aminte de vremurile de,,foarte demult,,când stăteam la lampă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA: ce localități nu aveau apă pe 19 noiembrie, la ora 08.00

Dum nov. 19 , 2023
La această oră, județul Constanța încă se află sub avertizare de cod de vreme severă, cu rafale de vânt care au atins pragul critic de 100 km/h. Având în vedere acest aspect, la nivelul mai multor surse și stații tratare/pompare s-au înregistrat fluctuații și căderi de tensiune ce au afectat […]

V-ar putea interesa și: