Bătaie în curtea Colegiului Regina Maria

Ȋn data de 31.10. 2018, în jurul orei 13.30, pe terenul de sport al Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța a pătruns o fostă elevă, în vârstă de 25 de ani, care a intrat în dialog cu un grup de elevi de liceu.

Dialogul a degenerat în conflict şi unul dintre elevi a agresat-o fizic. Persoana a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost apelat serviciul de urgenţe. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor şi a transportat persoana la spital.

Conducerea scolii a informat I.S.J. Constanţa şi a dispus convocarea în regim de urgenţă a consiliului clasei din care face parte elevul, pentru data de 1.11.2018, ora 10.00, în cadrul căruia se vor stabili sancţiunile ce vor fi aplicate conform legislaţiei în vigoare.

Polițiștii spun că au discutat cu reprezentanții scolii, care nu au sesizat nicio infracțiune.

Persoana vătămată are timp de 3 luni să depună plângere, au spus oamenii legii. Aceștia au declarat că, până în acest moment, nu este nimic de competența poliției.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Atenție unde parcați! Din 15 noiembrie se ridică, din nou, mașini

Wed Oct 31 , 2018
Peste câteva zile, șoferii constănțeni care parchează ilegal se pot trezi că nu mai găsesc mașina acolo unde au lăsat-o. Consilierii locali municipali au aprobat în ședința ordinară de miercuri, 31 octombrie, proiectul de hotărâre privind activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă de […]