Bătaie într-un bar din Costinești

În această dimineață, în jurul orei 02.30, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați despre producerea unui incident care ar fi avut loc în incinta unui bar din stațiunea Costinești.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că un angajat al barului, în vârstă de 21 de ani, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, de 39 de ani, pe fondul unui schimb de replici.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea acestui eveniment și luarea măsurilor legale care se impun.

O bătaie între mai multe persoane a avut loc, zilele trecute, și în Vama Veche. Detalii mai jos:

VIDEO Bătaie în Vama Veche. Reacția Poliției

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Consilierii locali din Medgidia au aprobat burse pentru elevi și facilități fiscale la plata impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020

Wed Jul 1 , 2020
Marți, 30 iunie 2020, la Primăria Municipiului Medgidia s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului Local Municipal. Toate cele 13 proiecte de hotărâre înscrise pe ordinea de zi au fost aprobate. La primul punct s-a aprobat numărul maxim de posturi de asistenți personali ai persoanelor cu handicap grav din municipiul Medgidia, […]
Primăria Medgidia