Bătaie între două clanuri de țigani. Doi bărbați au ajuns la spital

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Constanța au fost sesizați ieri, în jurul orei 20.00, cu privire la o altercație între mai multe persoane, membre ale unor clanuri de țigani, pe fondul unui conflict mai vechi.

Evenimentul a avut loc pe strada Medeea.

În scandal au participat cel puțin 10 persoane, care au folosit arme albe.

„Doi bărbați, în vârstă de 53, respectiv 46 de ani, au fost transportați la SCJU Constanța pentru acordarea de îngrijiri medicale.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Cei doi nu au rămas internați.

În cauză, polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Evenimentele de ieri sunt, de fapt, continuarea scandalului care a început pe 9 aprilie, anul acesta.

„În data de 9 a lunii curente, în cartierul Medeea, a avut loc un conflict spontan, între persoane care locuiesc în zonă. S-a produs o tulburare a ordinii și liniștii publice, pentru care s-a intervenit în mod eficient. Au fost reținute și conduse la sediul Poliției 9 persoane și, în prezent, se desfășoară audieri și cercetări în cauză. Facem precizarea că nu vom tolera astfel de comportamente în zona respectivă și că se va interveni ori de câte ori e nevoie”, a declarat George Munteanu, adjunctul Poliției Municipiului Constanța.

Detalii AICI.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Accident cu cinci victime, în Valu lui Traian

Sun Apr 29 , 2018
Un accident în urma căruia cinci persoane au fost rănite a avut loc, astăzi, în Valu lui Traian. Potrivit medicilor, victimele sunt: doi copii în vârstă de doi, respectiv 8 ani, care au traumatisme cranio-cerebrale, dar sunt stabili, un bărbat cu traumatism de coloană cervicală și lombară, o femeie cu […]