Bătrân înjunghiat pe casa scării, în municipiul Constanța

Imagine de la locul evenimentului

Astăzi, în jurul orei 16.10, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost înțepată cu un obiect tăietor – înțepător, în timp ce se afla pe casa scării unui imobil din municipiul Constanța, pe strada București.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 75 de ani, care a fost transportat la spital
pentru îngrijiri medicale.

În scurt timp, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei – o femeie, de 46 de ani, aceasta fiind condusă la sediul Secției 3 Poliției pentru audieri.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Tot astăzi, o femeie a fost înjunghiată de concubin la muncă.

Zen Residence
energia residenceOne thought on “Bătrân înjunghiat pe casa scării, în municipiul Constanța

  1. ca sa stopam avalansa de injunghieri propun sa fie adunate toate cutitele din tara si inlocuite cu cele de plastic de unica folosinta Si gata !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Femeie înjunghiată de concubin la muncă

Tue May 18 , 2021
Astăzi, în jurul orei 16.50, polițiștii orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost înțepată cu un obiect tăietor – înțepător, în timp ce se afla la locul de muncă. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele […]