Bătrânii care vor să fie premiați de Primăria Constanța trebuie să dea o fugă la City Mall

Bătrânii care vor să fie premiați de Primăria Constanța trebuie să dea o fugă la City Mall sau să roage pe cineva să o facă, pentru ei.

Primăria Municipiului Constanța acordă, de pe vremea lui Radu Mazăre, premii în bani persoanelor care împlinesc 80 de ani, 90 de ani, 100 de ani, precum și cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie. Decebal Făgădău a preluat ideea și o continuă.

„Pentru a intra în posesia sumelor, seniorii sau reprezentanții acestora trebuie să depună la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116 C (incinta City Park Mall, etajul I, aripa nouă), în zilele de luni, marți, miercuri, vineri intre orele 08.30-16.30, iar în zilele de joi între orele 08.30-18.30, următoarele documente: cerere tip, certificat de naștere, carte de identitate, certificat de căsătorie- pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie”, spune reprezentanții Primăriei Constanța.

Cererile nu se primesc înainte de data aniversării, documentele trebuie să fie prezentate atât copie cât și original, iar pentru cupluri este necesar ca ambii soți să fie în viață.

După ce au depus cererile, bătrânii vor primi o invitație prin poștă în care vor fi informați cu privire la data, ora și locul desfășurării evenimentului.

Recomandăm Primăriei Constanța să nu-i mai pună pe bătrâni pe drumuri de două ori, ci să le permită acestora sau reprezentanților lor să trimită prin email documentele cerute, scanate, și apoi să le prezinte în original atunci când ridică banii (fie înainte de ceremonie, fie la ghișeu).

Constanța 100%

Dacă nu pot veni la festivitatea de premiere, pot trimite un reprezentant. Acesta trebuie să prezinte cărțile de identitate (și ale beneficiarului și cel personal) precum și o împuternicire din partea titularului premiului. Primăria nu specifică ce fel de împuternicire, dar se subînțelege că este vorba despre o împuternicire la notar.

Dacă nu ajunge niciun reprezentant la premiere, atunci se pot prezenta și a doua zi după data festivității la casieria Primăriei Municipiului Constanța, situată pe bulevardul Tomis, nr. 51, între orele 14.00-16.00, pentru a ridica banii.

Sumele care se acordă sunt următoarele:

  • 300 de lei – pentru împlinirea vârstei de 80 de ani și pentru cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie;
  • 500 de lei – pentru împlinirea vârstei de 90 de ani;
  • 1000 de lei – pentru împlinirea vârstei de 100 de ani.

Reamintim că Primăria Constanța a construit două sensuri giratorii pentru a facilita accestul clienților în City Mall.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Bătrânii care vor să fie premiați de Primăria Constanța trebuie să dea o fugă la City Mall

  1. nuu numai curvarul care-i la inchisoare facea aceste premieri…in multe orase din tara s-au adoptat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

IPS Teodosie, achitat în dosarul în care a fost acuzat că a fraudat fonduri europene

Thu Jun 6 , 2019
IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a fost achitat în procesul în care a fost acuzat că a fraudat fonduri europene. Decizia a fost luat de magistratul Cristian Deliorga, dar nu este definitivă. „Sărbătoarea Înălțării Domnului aduce tuturor bucuria înălțării unei justiții drepte.Pe fond, s-a demonstrat că toți slujitorii Domnului și ceilalți […]
ips teodosie