BCR renunță la colaborarea cu George Buhnici. „Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă și nuanță, implicită sau explicită”

George Buhnici și soția sa. Sursa Foto: Facebook/ George Buhnici

BCR renunță la colaborarea cu George Buhnici, fostă vedetă Pro TV, după derapajul acestuia la adresa femeilor.

Iată mesajul BCR:

„Situația din ultimele zile generată de unul dintre partenerii noștri, George Buhnici, ne-a pus în poziția de a reacționa la acest derapaj.

Am respins și vom respinge întotdeauna orice atitudine de sexism și discriminare în limbajul public.

Totuși, am crezut și credem în a doua șansă, nu în execuții sumare, în piața publică.

Continuăm să credem că orice greșeală se repară mai ales cu implicarea celui care a greșit.

Adevărul simplu spus este ca am așteptat în ultimele zile (din respect pentru un partener de mulți ani) poziția lui la reacția publicului și, mai ales, la solicitarea noastră de angajare într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului.

Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile.

L-am anunțat pe George că vom încheia parteneriatul cu el.

Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă și nuanță, implicită sau explicită.”

„E normal să ne uităm la țâțe și buci”

Influencerul cu 1,1 milioane de abonați pe YouTube a criticat într-o intervenție pentru Antena Stars, în direct de pe o plajă din Constanța, în timpul festivalului Neversea, aspectul femeilor prezente la eveniment, pline de „vergeturi”, și le-a recomandat să meargă la „săliță”. Buhnici susține că scopul pentru care oamenii vizitează litoralul în timpul verii este pentru a „vedea piele” și „țâțe și buci”.

„Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, a afirmat vloggerul.

El a continuat oferind exemplul soției sale, despre care a spus că arată ca o „minoră”, iar aceasta este „șanse vieții” sale.

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele”, a declarat George Buhnici.

Iată ce spune doctorul Amin Zahra despre afirmațiile lui Buhnici

„Domnule Buhnici, v-aș lua cu mine într-o maternitate să vedeți prin câte chinuri trece o gravidă după nouă luni de sarcină.

Să vedeți cu ce cicatrici rămân!

Dar nimic nu mai contează în ochii mamei și a proaspătului tătic, decât conexiunea care se creează între ei în momentul în care își țin în brațe copilul.

Pentru acești părinți, singurul gând este… Copilul lor să fie sănătos!

Mama mea a născut cinci copii, iar corpul ei a suferit modificări perfect normale!

Imperfecțiunile pe care le-ați înșiruit le are și mama mea și cu siguranță multe femei.

Pentru ea nu a fost mai importantă pielea imperfectă, dar atât de perfectă în ochii tatălui meu, ci fericirea pe care au avut-o la venirea noastră pe lume.

Și sacrificiul ei nu s-a oprit aici. Dacă ar fi mers zi de zi la “săliță” cu siguranță nu ar mai fi putut să petreacă timp cu noi și să ne îndrume atât de frumos.

Mândria, satisfacția ei nu stă într-un corp perfect lucrat, fără vergeturi.

Bucuria ei suntem noi: Un doctor, o profesoară de fizică, un programator, o arhitectă și un copil care își face viitorul ghidat de părinți și de frații lui.

Te-aș lua cu mine într-o secție de Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui, să mai fie lângă el, cu toate bolile și cicatricile din lume.

Cam despre asta este iubirea!!!

Sunt un om realist și nu sunt fan political correctness, dar unele subiecte sunt de neatins.”
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cristina Dumitrache: „O unitate sanitară cu numai 19 paturi pentru populația unui județ întreg și pentru turiștii aflați pe litoral este de neconceput”

Wed Jul 20 , 2022
Creșterea numărului de cazuri de covid din aceste zile se va stabiliza până la jumătatea lunii august. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a pregătit centrele de evaluare unde pot fi consultați pacienții astfel încât să se evite aglomerația spitalelor, a anunțat deputata PSD Cristina Dumitrache. A subliniat că Ministerul Sănătății a […]

V-ar putea interesa și: