Belgia își închide spațiul aerian pentru Rusia și trimite arme în Ucraina

Belgia a decis, duminică, să-și închidă spațiul aerian tuturor companiilor aeriene ruse.

„Cerul nostru european este cer deschis. Este deschis pentru cei care leagă oamenii, nu pentru cei care încearcă să îi agreseze brutal.”, a scris Alexander De Croo, premierul țării, pe Twitter.

Acesta a anunțat și că Belgia va trimite arme Ucrainei.

„Ucraina are dreptul să se apere împotriva acestei invazii rusești. De aceea vom furniza încă 3.000 de arme automate și 200 de arme antitanc.”, a mai spus primul ministru.

Vă recomandăm și:

Germania alocă sume imense pentru a-și moderniza armata

Mobilizare generală în România. Tabăra mobilă aparținând ISU Constanța va fi trimisă în județul Tulcea, la vama Isaccea

ONU: Cel puțin 64 de civili au fost uciși de când Rusia a invadat Ucraina

Sursă foto: Twitter


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ÎPS Teodosie, admirator al lui Putin, spune că „războiul va înceta în curând deoarece Dumnezeu nu lasă rugăciunile neascultate”

Dum feb. 27 , 2022
ÎPS Teodosie, admirator al lui Putin, spune că „războiul va înceta în curând deoarece Dumnezeu nu lasă rugăciunile neascultate”
putin-teodosie

V-ar putea interesa și: