Belu și Mureșan se ceartă ca la ușa… ANL-ului

ANL-urile din Mihail Kogălniceanu și-au băgat coada între politicieni. Așa de mult, încât acum PSD și PNL se conformează schițelor lui Caragiale: ”și dă-i și luptă, și dă-i și luptă”.

Astăzi, sâmbătă, când lumea se odihnește după o săpătămână de (mai mult sau mai puțină) trudă, Valeriu Iosif Mureșan, șeful PSD din Kogălniceanu, a scos din tolbă un comunicat de presă. Luni, spune el, va susține o conferință de presă pe tema repartizării locuințelor ANL din localitate.

Ni se promite, din comunicat, un circ cu tot tacâmul. ”La ultima ședință de consiliu local, din luna iulie, consilierii social-democrați au fost agresați și sechestrați pentru că s-au opus unor înlcări grave ale legislației în vigoare, încălcări realizate de Primarul comunei și de către Comisia de analizare a dosarelor pentru obținerea unei locuințe în regim ANL”, spune fostul pilot, arătând cu degetul spre primarul PNL. Nu numai că spune, dar promite că se va bate pentru ca toți cei care au dosare valide să primească un apartament.

Pe de altă parte, primarul liberal Ancuța Belu nu pierde nicio ocazie pentru a-și revărsa năduful pe consilierii PSD, acuzându-i că blochează fără temei acordarea celor 29 de locuințe ANL și că, din aceasta cauză, alte trei blocuri care ar putea fi construite riscă să rămână numai pe hârtie.

Prima noastră impresie este că cei doi se ceartă nu pentru binele a 29 de familii din localitate, ci pentru a acumula capital electoral, pentru că ambii vor să candideze la funcția de primar anul viitor. Dacă le-ar păsa de oamenii fără locuințe, ar sta la masă împreună, ar analiza criteriile de selecții și ar stabili împreună lista. Chiar dacă ar trebui să nu iasă din birou două zile și să bea cafea cât pentru o săptămână.

Politicienii, în general, nu vor însă soluții, decizii care să construiască, ci voturi. Din păcate pentru noi toți.

Surse foto: Primaria Kogalniceanu, Ziuact.ro

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Belu și Mureșan se ceartă ca la ușa… ANL-ului

  1. tot deauna ai nostri alesi se cearta pentru ciolan si pierd cei care i/au ales

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Tătarii din Ucraina revin la festivalul internațional organizat de UDTTMR în Constanța

Sun Aug 23 , 2015
Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România organizează, în zilele de 28 și 29 august 2015, cea de-a XXI-a ediție a Festivalului Internațional al Portului, Dansului și Cântecului Popular Turco – Tătar. Evenimentul va reuni și anul acesta ansambluri din diferite colțuri ale lumii. Noutatea acestei ediții va […]