Benzina și motorina s-au ieftinit

Benzina și motorina s-au ieftinit, după ce guvernul PNL a eliminat supraacciza la combustibil.

„Când #PNL a decis să elimine supraacciza pe combustibil, PSD ne-a spus că acest lucru nu se va simți în preț. Noi am spus de la început că această reducere de taxe se va simți la pompă și că fiecare român va plăti mai puțin.”, a declarat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

Acesta a precizat că un studiu al Consiliului Concurenței arată că reducerea accizelor cu 32 bani/litru (inclusiv TVA), aplicată de la 1 ianuarie 2020, atât pentru benzină, cât şi pentru motorină, s-a transmis integral în preţul carburanţilor la pompă.

Astfel, OMV, Petrom, Rompetrol şi Lukoil au scăzut preţurile la pompă cu întreaga valoare a reducerii de accize, din prima zi a anului, atât pentru benzină, cât şi pentru motorină. MOL a aplicat, la 1 ianuarie, reduceri mai mari decât cele rezultate din reducerea accizelor.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un tânăr din Mali a ajuns ilegal la granița dintre Bulgaria și România

joi ian. 9 , 2020
În data de 08.01.2020, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, județul Constanța, au depistat în zona trecerii cu bacul un bărbat care se deplasa pe jos, dinspre frontiera cu Bulgaria spre interiorul țării.  Deoarece persoana în cauză nu îşi justifica prezenţa în zonă, aceasta a fost […]

V-ar putea interesa și: