Bicicliștii din Constanța își deszăpezesc singuri unica pistă din oraș

Comunitatea bicicliștilor din Constanta deszăpezește azi, duminica, 15 ianuarie, singura pista pentru bicicliști din municipiu.

„În urma ninsorilor din ultima perioada si a actiunilor deficitare de deszapezire, am constatat faptul că pista de biciclisti de pe Bulevardul Tomis (artera importanta a orasului Cta) a fost neglijata, chiar daca au trecut 4 zile de la ultimul strat de zapada cazut. Comunitatea biciclistilor ia atitudine in fata lipsei de respect a primariei Constanta  si in data de 15 ianuarie, ora 12:00, inarmati cu lopeti vom deszapezi pista de biciclisti si o vom elibera de noroi si apa”, spun organizatorii.

Punctul de întâlnire este zona Miga, intersecția bd. Tomis cu Ferdinand, și se va curăța segementul bulevardului Tomis aflat în fața primăriei Constanța.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constănțeanca Elif Memet, studentă în New York, declarații la TVR. VIDEO

Dum ian. 15 , 2017
Constănțeanca Elif Memet, studentă la Universitatea Columbia din New York, apare într-o știre la TVR, despre tinerii care studiază peste hotare. Televiziunea națională deschide știre cu declarațiile constănțencei, care spune că îi place la New York și că încă nu s-a hotărât dacă va pleca definitiv din România sau nu. […]

V-ar putea interesa și: