Bilă albă pentru viceprimarul Ionuț Rusu: a făcut ce a promis

Ionuț Rusu, viceprimar al municipiului Constanța, promitea, la începutul anului trecut, că va rezolva problema din trafic de la McDonald’s, din zona Delfinariu. Știți bine, acolo se formau foarte des cozi, pe prima bandă de mers, îngreunând astfel traficul și punând în pericol șoferii care veneau de pe bulevardul Mamaia și făceau drepta pe Soveja.

Viceprimarul a spus că schimbările propuse de el, în urma consultării cu mai mulți specialiști, vor rezolva problema. Dădea atunci și un termen pentru finalizarea lucrărilor: vara lui 2021. N-a fost să fie.

Au mai trecut câteva luni și în cele din urmă a făcut ce a promis.

Acum, la coadă la McDonald’s se stă de pe bulevardul Mamaia, iar banda de mers de pe Soveja este liberă.

Mai bine mai târziu decât niciodată.

Din păcate, de alte promisiuni ale oamenilor din echipa primarului Chițac sau chiar ale primarului s-a ales praful. De pildă, despre transportul în comun gratuit. Dimpotrivă, biletele s-au scumpit. Altele vor fi gata la calendele grecești. Spunea, de exemplu, Felicia Ovanesian, city manager, să mai avem „nițică răbdare”, că face ea un parc în locul actualui Registru Auto Român. Au trecut un an și trei luni, iar promisiunea este departe de a fi realizată. De fapt, din informații oficiale și neoficiale, vă putem spune că va mai dura cel puțin doi ani – asta în condițiile în care se va mai face vreodată. Până atunci, actuala administrația cel mai probabil va pleca din primărie. Nu mai are rost să amintim despre alte parcuri, parcări, reabilitarea spitalului de infecțioase, alte spitale, atragerea de investitori, etc. Basme!

Cu o floare (mică) nu se face primăvară.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 comentarii la “Bilă albă pentru viceprimarul Ionuț Rusu: a făcut ce a promis

  1. El a facut ce a promis, dar asta-l califica ptr bila alba? Eu credeam ca ptr bila alba era necesar ca masura luata sa fi rezolvat problemele acestei intersectii, ori nu mi se pare ca asta s-a intimplat. Dar poare circul eu prea des prin aceasta intersectie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cel mai bogat om din lume trăiește uneori mai rău decât un român obișnuit

sâm mart. 12 , 2022
Sunteți nevoit să mâncați opt zile la rând unt de arahide? Aveți o gaură în saltea și, în loc să o schimbați, căutați una mai veche, dar fără găuri? Probabil că, dacă sunteți un român cu venituri medii, răspunsurile sunt negative. În cazul celui mai bogat om din lume, Elon […]

V-ar putea interesa și: