Bilanțul Poliției Locale Constanța

Semestrul I, 2018

Poliția Locală Constanța și-a prezentat bilanțul pentru prima jumătate a anului 2018.

Pe parcursul perioadei menționate, polițiștii locali au acționat în următoarele domenii:

  • ordinea și liniștea publică
  • circulația pe drumurile publice
  • disciplina în construcții și afișajul stradal
  • protecția mediului
  • activitatea comercială
  • evidența persoanelor.

Față de perioada similară a anului trecut, creșterea numărului de amenzi a fost și de peste 18.000%! De exemplu, pentru Legea 92/2007 a serviciului public de transport local, numărul de amenzi a crescut de la 21 la 3.823. Este vorba despre amenzi aplicate celor care circulau fără bilet în mijloacele de transport în comun. Practic, numai un sfert din constănțeni își plăteau călătoria cu RATC, la începutul anului.

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Regina Maria, evocată la Cazinoul din Constanța

sâm aug. 4 , 2018
Regina Maria, evocată la Cazinoul din Constanța – spectacol emoționant, astăzi Cazinoul, aşa cum nu l-aţi mai văzut niciodată, moda şi muzica de acum un secol, vocile extraordinare ale prezentului se reunesc astăzi, 4 august a.c., sub egida “Unirea – Sub zodia Mariei, Regina tuturor românilor”, un proiect în premieră […]
cazino constanta regina maria

V-ar putea interesa și: