Bilanțul zilei la nava scufundată: 53 de oi salvate

Prefectura Constanța a prezentat bilanțul zilei de 25 noiembrie 2019.

Subprefectul Ionuț Done a precizat că, în total, ieri și azi au fost salvate 53 de oi. În total, pe navă se aflau 14.600.

„Acțiunea de tragere la adâncime mică se va pune în opera mâine dimineața. Acum se încearcă să se arunce ancorele pentru asigurarea pe timp nefavorabil. Operațiunile de scoatere a animalelor continua atâta timp cât le mai permite condițiile meteo. Gabara se va aduce la cheu.”, a mai spus Ionuț Done.

Subprefectul spune că ar mai fi animale în viață, dar nu se poate estima numărul acestora.

Ionuț Done a precizat că operațiunea este foarte greoaie. O oaie se scoate la circa 10 – 15 minute.

„Nu se pune problema forțelor, ci a accesului in incinta navei care se face doar printr-o singura intrare. Spre exemplu, ISU a avut azi dislocați 44 de pompieri.”, a spus acesta.

Animalele sunt scoase de ISU Dobrogea, Administrația Porturilor Maritime și ARSVOM.

Articole similare:

Cazul Queen Hind. Avea voie să plece nava din port? Ce spune regulamentul porturilor maritime

Traficul navelor în portul Midia, restricționat, dar în siguranță

BREAKING NEWS Navele de salvare AU PLECAT de lângă nava scufundatăPuteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PNL Constanța - PSD Constanța: 62 - 8

lun nov. 25 , 2019
PNL a câștigat, în turul doi al alegerilor prezidențiale, 62 de localități din cele 70 ale județului Constanța. Cele mai bune scoruri au fost înregistrate, în ordine, în Aliman, Mihail Kogălniceanu și Ghindărești. Rezultate foarte bune, adică peste 70%, au obținut și în Eforie, Ovidiu, Agigea, Mihai Viteazu, Valu lui […]

V-ar putea interesa și: