Biletele la Delfinariu se pot cumpăra și online

delfinariu

Biletele de intrare la Delfinariu se pot cumpăra și online. Tot ce trebuie să faceți este să dați click AICI.

Este link-ul care vă trimite pe pagina de internet a delfinariului unde puteți face achiziția. Puteți selecta ziua și data spectacolului. De asemenea, aveți opțiunea să intrați gratuit la Planetariu. Dacă nu vreți să vă faceți un cont pe site, vă puteți autentifica folosind Facebook. Simplu și eficient.

„Sistemul de rezervare online funcționează foarte bine. A fost investiție foarte bună. Nu a presupus costuri din partea noastră. Domnul președinte al Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, mi-a cerut că găsesc un sistem mai modern de ticketing și am venit cu această variantă, care nu a presupus costuri din partea noastră. Firma de ticketing a adus tot ce înseamnă dotări, de la program la echipamente de scanare.” Adrian Bîlbă, managerul CMSN.

Pentru biletele achiziționate online se percepe un comision de maxim 10% (+ TVA) din prețul biletului, dar nu mai puțin de 1 leu (+TVA) pentru fiecare bilet achiziționat.

Conform legii nr. 448 din 6 decembrie 2006, persoanele cu dizabilități au intrarea gratuită in functie de gradul de dizabilitate precum și un însoțitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.