Biserica Sf. Mina și enoriașii dăruiesc peste 260 de ghiozdane copiilor sărmani

Părintele paroh Claudiu Banu și o parte din cele aproape 270 de ghiozdane strânse pentru copiii nevoiași

Școala a sosit cu mare bucurie și anul acesta, dar, din păcate, nu toți copiii din mediul rural, se bucură de acest moment, datorită lipsei rechizitelor necesare studiului. Din fericire, există și oameni care se luptă pentru a schimba aceste lucruri.

În urma inițiativei părintelui paroh Banu Claudiu, Parohia Sf. Mina din Constanța a încheiat campania de colectare și achiziție a ghiozdanelor pentru elevii săraci din satele județului Constanța. Zeci de oameni au răspuns acestui apel. Au adus ghiozdane, multe dintre ele burdușite cu rechizite. Toate erau fie noi, fie în foarte bună stare.

Miercuri urmează livrarea lor către beneficiarii țintă ai proiectului.

268 de copii se vor bucura de ghiozdane și rechizite pregătite special pentru ei.

Un număr de 45 de ghiozdane au fost deja trimise vineri în Babadag la 45 de copii rromi fără posibilități materiale.

Ghiozdanele care au ajuns în Babadag,

„Vă mulțumim tuturor colaboratorilor parohiei noastre, enoriașilor și tuturor celor care sunteți alături la fiecare proiect social-filantropic inițiat în Parohia noastră. Noi spunem un NU categoric abandonului școlar.”, au spus reprezentanții Parohiei Sf. Mina.

Parohia Sf. Mina are multe alte proiecte umanitare, de la o școală de vară, pe care o organizează de patru ani consecutiv, la ridicarea unui așezământ social dedicat copiilor abandonati și mamelor abuzate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.