Biserica Sfântul Mare Mucenic Mina vă oferă gratuit două tone de legume

Părintele Claudiu Banu, de la Biserica Sfântul Mare Mucenic Mina din Parcul Tăbăcărie, mai face o faptă bună, din lunga și frumoasa serie cu care ne-a obișnuit.

„Una simplă, de suflet, în sprijinul semenilor noștri. Un parteneriat izvorât între Parohia noastră și https://www.facebook.com/afitomate/.”, spune el.

Despre ce este vorba?

Două tone de produse de sezon, gogonele, salată verde și ceapă verde vor ajunge în Tinda Bisericii Sfântul Mare Mucenic Mina din Parc Tăbăcărie începând de miercuri, 8 decembrie spre AUTOSERVIRE GRATUITĂ TUTUROR.

Prin urmare veți putea ridica gratuit de la Biserica noastră aceste produse prin amabilitatea https://www.facebook.com/afitomate/.

„Dar din dar se umple borcanul de gogonele tuturora gratuit. Cei care aveți nevoie de aceste produse, gogonele, salată verde și ceapă verde, vă aștept începând de miercuri, 8 decembrie spre a le ridica gratuit din Tinda Bisericii noastre ca sprijin pentru iarna ce urmează. Învățăm împreună să facem bine, căci este păcat să arunci, dar este bineplăcut înaintea lui Dumnezeu să împarți.Mulțumesc donatorilor pentru dragostea lor.”, spune părintele Banu.

Detalii puteți obține la numărul de telefon 0723999296.

Vă recomandăm și:

Minunea de la Techirghiol: Așezământul social pentru copii abandonați și mame aflate în dificultate e gata. A costat aproape jumătate de milion de euro

Părintele Claudiu Banu îndulcește 2.500 de copii

Preot paroh Claudiu Banu: „Biserica este vie și activă nu numai prin slujbe, dar și prin inițierea de activități caritabile, culturale, umanitare”

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.