Bistro Evo oferă gratuit 100 de porții de fasole cu ciolan

bistro evo
Bistro Evo oferă gratuit 100 de porții de fasole cu ciolan

Bistro Evo sărbătorește 1 Decembrie cu fasole și ciolan, alături de constănțeni.

„Vom oferi 100 de portii de fasole cu ciolan celor care vor ajunge la restaurantul nostru incepand cu ora 13.00. O mancare romaneasca, la ceas de sarbatoare, o incercare de a le arata colegilor nostri, oameni de afaceri, ca uneori putem sa si daruim nu doar sa punem profitul pe primul loc. Cu atat mai mult in aceasta perioada in care vorbim doar despre scumpri si masuri fiscale mult criticate.”, a spus irina Pușcașu, reprezentan al Bistro Evo.

Aceasta a precizat ca nu este un eveniment de brand, ca restaurantul nu incearca sa se promoveze prin aceasta actiune, ci vrea sa dea un semnal de alarma cu privire la ceea ce inseamna unitate si traditie, concepte uitate in ultima perioada.

Bistro Evo poate fi găsit în zona peninsulara a orasului Constanța, pe bulevardul Tomis, la numarul 23

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Robert Turcescu: „Condamnatul penal Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea Camerei Deputaților”

Wed Nov 29 , 2017
Deputatul PMP Constanța, Robert Turcescu, a atras atenţia, în cadrul declarației politice susținute astăzi la tribuna Parlamentului, asupra faptului că Liviu Dragnea, condamnat penal, pune în pericol statul de drept, parteneriatul strategic cu SUA, apartenența la NATO și UE, drept pentru care trebuie să plece de la conducerea Camerei Deputaţilor. Potrivit […]
robert turcescu