Bitholder a inaugurat un terminal modern de bitum în Portul Constanța

Bitholder a inaugurat un terminal modern de bitum în Portul Constanța

Sâmbătă, 25 iunie, a fost inaugurat în Portul Constanța, un terminal modern de bitum, o investiție privată a companiei Bitholder.

Terminalul este singurul de acest tip din Portul Constanța, este situat în dana 102 și investiția a fost de peste un milion de euro, a anunțat Administrația Porturilor Maritime.

Acesta are o capacitate de stocare de 8.000 tone, fiind „o investiție așteptată și necesară în zona portuară”, potrivit APMC.

Bitholder a inaugurat un terminal modern de bitum în Portul Constanța

Bitholder a avut în 2021 o cifră de afaceri de 132 282 130 lei și un profit de 2 017 679 lei, potrivit Confidas.ro.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Crimă în parcarea unui mall din Suceava

sâm iun. 25 , 2022
Seară tragică în parcarea Iulius Mall Suceava cu ocazia Zilelor Sucevei. O dispută plecată din senin și care nu prevestea nimic s-a transformat în crimă, scrie Monitorul de Suceava. Între personalul care deservea un carusel, Constantin Vijai, de 37 ani, din satul Bogdănești, comuna Horlești, județul Iași și Mădălin Blănaru, […]

V-ar putea interesa și: