Bizara piață imobiliară din Constanța: un apartament, cinci prețuri

Majoritatea celor care vor să cumpere un apartament sunt că prețurile sunt prea mari. Se întâmplă și în Constanța, dar și în restul țării. De multe ori, nici măcar nu putem vorbi despre un preț de vânzare, ci de mai multe, în funcție de ce decid agenții imobiliari, nu cumpărătorul.

Mai jos aveți un exemplu recent. Un apartament de două camere a fost scos la vânzare, în aceeași zi, de cinci agenții, cu cinci prețuri diferite, ceea ce cred că este un record pe piața locală! Prețurile sunt: 49.000 euro, 53.000 euro, 55.000 euro, 52.000 euro și 52.500 euro. Între cel mai mic și cel mai mare este o diferență de 12,24%.

Mai mult, și descrierea diferă, deși, vă asigurăm, este vorba despre același apartament. Are ba 39 de metri pătrați, ba 38, ba 44, blocul are ba 3 etaje, ba 4, apartamentul este ba nedecomandat, ba semidecomandat.

Problema la acest tip de anunțuri este că nu putem distinge, decât cu greu, între agenții imobiliari serioși, profesioniști, care-și fac bine meseria și își merită comisionul, de cei amatori, care fac mai mult servicii de taxi decât de reprezentare imobiliară.

Sursă: imobiliare.ro

Vă recomandăm și:

Dicționarul agenților imobiliari. Cum ne păcălesc din vorbe

Se construiesc încă 1.400 de apartamente în Mamaia și 10.000 mp de spații comerciale

„Locuințe” care încalcă legea în Mamaia. Autoritățile nu fac nimic

Profeții falși din imobiliare. Acum 2 ani, anunțau că prețurile vor scădea cu cel puțin 20-25%. În realitate, au crescut

Marian Mureșanu, Terra Development: Piața imobiliară va stagna, poate chiar va înregistra o mică scădere

Te-ai mutat la marginea orașului, într-un „cartier” fără trotuare, parcuri și școli. De ce să plătesc eu pentru greșeala ta?


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un bărbat care vinde rapoarte false de analiză pentru teste negative covid-19 a fost reținut de polițiști

joi apr. 22 , 2021
Un bărbat care vindea cu 150 de lei rapoarte false de analiză pentru teste negative de COVID-19 a fost ridicat de poliţişti, fiind acuzat de fals material în înscrisuri oficiale. Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus […]

V-ar putea interesa și: