Bloc de 8 etaje pe terenul actualului președinte PLUS Constanța

Nedelcu Ilyus-Edward bloc
Așa ar trebui să arată blocul, la final. Sursă foto: ZiuaCt.ro

PLUS Constanța are, de câteva zile, un nou președinte: Nedelcu Ilyus-Edward. Partidul l-a prezentat, într-un comunicat de presă, ca antreprenor, persoană implicată în multe proiecte ale filialei.

Nedelcu Ilyus-Edward este și proprietarul unui teren din municipiul Constanța pe care dorește să construiască un bloc de 8 etaje.

La finele anului trecut, Primăria Municipiului Constanţa a demarat consultarea publicului asupra Planului Urbanistic de Detaliu pentru terenul situat pe bulevardul 1 Mai nr. 44. Beneficiarii PUZ-ului sunt Nedelcu Ilyus-Edward şi Adina Lucia, iar investitorul este Dakonis Imobiliar SRL.

EDWARD-NEDELCU
Nedelcu Ilyus-Edward, noul președinte al PLUS Constanța

Amplasamentul studiat prin PID – parcela IE 246075 – este proprietatea privată a beneficiarului lyzus Edward Nedelcu şi a Adinei Lucia Nedelcu, investitor fiind Dakonis Imobiliar SRL, conform contractului de asociere în participaţiune 1563/10.07.2017.

Investitorul va ridica pe bulevardul 1 Mai nr. 44, lângă Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 42, vizavi de Centrul de Scafandri, un imobil locuinţe colective P+8 etaj. Primăria Constanţa a emis, în acest sens, certificatul de urbanism nr. 2413 din data de 25.06.2018. La etajele 1-8 se propune amenajarea apartamentelor cu două şi trei camere, având suprafeţe utile de până la 100 mp. În cele două niveluri de subsol vor fi amenajate parcări, spaţii tehnice şi un adăpost de apărare civilă. La parter vor exista un spaţiu comercial cu acces separat din stradă, spaţii tehnice, spaţii de colectare a gunoiului menajer. Spaţiile verzi se vor amenaja atât la nivelul terenului, cât şi pe terasa circulabilă peste etajul 8. Accesul pietonal şi accesul auto se vor realiza din bulevardul 1 Mai.

Amplasamentul blocului

Pentru amplasamentul studiat, regimul de construire va fi izolat, noua clădire se va retrage de la toate limitele de proprietate, cu respectarea următoarelor reglementări: regim de înălţime propus – 2S+P+8E, înălţimea maximă admisă la atic exprimată în metri şi număr de niveluri este înălţimea maximă admisă în planul faţadei, pe mijlocul acesteia, şi se măsoară de la cota terenului amenajat până la aticul ultimului nivel (parapetul terasei) – 32 metri; înălţimea maximă admisă a construcţiilor exprimată în metri se măsoară de la cota terenului amenajat până la punctul cel mai înalt al construcţiei – 35 de metri, POT propus – 45%, CUT aprobat, menţinut – 3,6 %.

Pe amplasament există o construcţie propusă pentru demolare, cu regim de înălţime parter, pentru care a fost emisă autorizaţia de desfiinţare nr. 10 din 19.02.2018. Suprafaţa terenului este de 992 mp, având următorii vecini: la est – bulevardul 1 Mai, la sud – Grădiniţa nr. 42, la vest – Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti“, la nord – domeniu privat.

Dakonis Imobiliar SRL a avut anul trecut un profit de 6.741.203 lei, potrivit Confidas.ro.

Nu est singurul membru PLUS care investește în imobiliare. A mai făcut-o și Andrei Brighidău, candidat acum la o funcție de consilier local din partea Alianței USR PLUS, care, împreună cu niște prieteni, a construit un bloc în Mamaia. Are 58 de camere și numai 29 de locuri de parcare. Detalii AICI.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Bloc de 8 etaje pe terenul actualului președinte PLUS Constanța

  1. Felicitări Edward Nedelcu! Mult succes în campania electorală! Să scăpăm de dinozaurii din politica locală. Mult succes PLUS în activitatea sa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum se mănâncă la Sofra, cel mai nou restaurant turcesc din Constanța

sâm aug. 29 , 2020
Sofra este cel mai nou restaurant turcesc din Constanța. S-a deschis pe bulevardul Lăpușneanu, lângă hotelul Oxford. Așadar, cum se mănâncă la Sofra? Să începem însă cu începutul: dacă ajungeți înainte de cină, găsiți ușor locuri de parcare chiar lângă restaurant sau pe bulevard. Dacă întârziați, probabil că veți avea […]
Restaurant Sofra

V-ar putea interesa și: