Bloc lângă bloc în Tomis Plus

În cartierul Tomis Plus din Constanța a început construcția unui bloc lângă bloc, pe strada Budapesta.

Un constănțean a postat pe mai multe grupuri de Facebook imagini care par greu de crezut. La câțiva pași de blocul în care locuiește s-a săpat fundația unde se va construi un imobil nou. Se vede bine cum șantierul se află la foarte puțini metri chiar de intrare în bloc.

Oamenii spun că, inițial, cel care a construit blocul a promis că în față se va construi un spațiu verde, cum mai există în Tomis Plus. În schimb, a construit o parcare. Apoi, terenul ar fi fost vândut și noul proprietar a obținut autorizație pentru a construi un imobil.

„Atunci când îți iei casa visurilor și plătești rate 20 de ani”. Acesta este comentariul trist al unui locatar care vede că în fața geamului său, în loc de parcul promis, apare un bloc

Este vorba despre un bloc de cinci etaje. Apartamentele au fost deja scoase la vânzare. Prețul de plecare este de 44.900 de euro.

Sursă foto: Facebook

3 comentarii

 • Cand vrei să-ți cumperi un apartament la într-un cartier privat să știi că se poate orice. Să îți facă 10 blocuri în loc de 5 ocupând tot spațiul care în pliantele cu care te-a ademenit era dedicat locului de joacă sau spațiu verde, că apa o vei plăti către un intermediar nu direct la RAJA și cu 30% peste prețul normal. De exemplu, în cartierul Boreal toate lucrurile astea se întâmplă. Era un teren de sport între acele case, care s-a desfințat și s-a mai construit o casă după ce toți locatarii au pus botul să cumpere acolo pentru că avea teren de sport. Si, da, apa se plătește la un intermediar. Binențeles că Tomis Plus este o nenorocire și mai mare. Încă de când te muți e puhoi de mașini și cartierul nu pare să se termine, mai au de vândut și centrimetrii rămași între blocuri. O să aveți și cel puțin o biserică și, niște apartamente proaste, dubioase.

 • Mafia din primarie mana in mana cu mafia imobiliara si cu mafia din Justitie.

  INCREDEREA mea in Primaria Constanta si angajatii primariei ca cetatean la momentul actual = ZERO
  (motiv:nu lucreaza pentru cetatenii acestui oras)

  INCREDEREA in Justitia Romana =ZERO (motiv: Nu au epurat propriul sistem de corupti)

  DESPRE Mafia imobiliara nici NU cred ca trebuie sa mai argumentez devreme ce nici unul nu a fost condamnat si banii recuperati pentru marsaviile imobiliare…

  PENTRU o mai buna imagine a parerilor viitorilor VOTANTI, partidelor mai iesiti la “intalniri electorale nearanjate” altfel o sa se lase cu surprize

  • Niste avari dupa bani, nu se gandesc decat la zerouri si atat, eu zic ca toti locatarii sa il dea in judecata pe d-nul Stefan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.