Blocul lipit de vulcanizare de pe strada Atelierelor

bloc atelierelor

În orașul Constanța se construiește pe orice suprafață de teren liberă, indiferent de poziția acesteia și de vecinătăți.

Una dintre cele mai ciudate locuri pentru a construi a găsit un investitor: un teren pe strada Atelierelor. Într-o parte, construcția este aproape lipită de o vilă. În cealaltă parte, este lipită de o vulcanizare. De altfel, strada Atelierelor este renumită în Constanța nu pentru calitățile ei rezidențiale, ci pentru numeroasele vulcanizări și magazine auto deschise aici. Poate că nu e foarte plăcut ca în fiecare zi să se schimbe cauciucuri sub balconul tău, să se repare anvelope, să auzi zgomot de compresoare și discuții între șoferi și angajații vulcanizării. Poate că sunt însă și clienți care apreciază acest… dinamism

Proiectul este realizat de ABC VAL Constanța, constructor și dezvoltator imobiliar, cu peste 25 de ani de experiență, companie deținută de omul de afaceri Vasile Costea.

Atelierelor Residence, așa cum se numește blocul, este un imobil S+P+4E, având 22 de apartamente cu 2 și 3 camere cu suprafețe, terase și locuri de parcare subterane și în curte.

„Stabilitatea terenului și a clădirilor învecinate este rigidizată cu ajutorul unui ecran din piloți de beton armat cu diametrul de 40cm. Structura de rezistență este realizată din cadre și planșee de beton armat, iar închiderile perimetrale se vor realiza din zidărie de cărămidă de 30 cm grosime. Izolațiile termice și fonice vor fi realizate prin montarea pe fațadele clădirii a unui termosistem din polistiren expandat ignifugat de 10 cm grosime și prin placarea planșeelor de beton dintre etaje cu polistiren extrudat de 15 mm.”, spune constructorul, pe pagina de internet.

În acest moment, se toarnă ultima placă a blocului, iar la interior se lucrează pentru finisaje și instalații.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea2 thoughts on “Blocul lipit de vulcanizare de pe strada Atelierelor

  1. In constanta s-a construit haotic inca din vremea fostului primar Mazare. Lumea a inceput sa cam fuga in afara orasului. Eu personal am ales sa plec la iesirea spre Ovidiu, dupa mall. Si chiar sunt multumit de dezvoltator. Linistea din afara, fara trafic greu, tot timpul ma atras. Insa ce e in oras si cum se construieste ma dezgusta si imi lasa un gust amar. Fiecare petic de iarba este “ucis” de un bloc, vila, casa, etc.

  2. Vedem la primul incendiu, distanta intre 2 constructii trebuie sa fie de minim 6 metrii. Prost nu-i cel care construieste ci ala care cumpara. Daca nu ar fi cerere nu s-ar construi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

CHESTIONAR OFICIAL „Serviciile publice oferite de Primăria Municipiului Constanța vă satisfac așteptările?”

Sat Dec 8 , 2018
Primăria Constanța a lansat un chestionat prin care vă invită să evaluați calitatea serviciilor prestate de instituție. „Răspunsul dumneavoastră ne va fi de un real ajutor, întrucât suntem preocupaţi de îmbunǎtǎţirea continuă a calităţii serviciilor noastre, inclusiv prin implementarea sistemului de management al calității în conformitate cu standardele în vigoare.”, […]